Seleccionar página

Avis legal

[vc_row type=»in_container» full_screen_row_position=»middle» column_margin=»default» column_direction=»default» column_direction_tablet=»default» column_direction_phone=»default» scene_position=»center» bottom_padding=»12%» text_color=»dark» text_align=»left» row_border_radius=»none» row_border_radius_applies=»bg» overlay_strength=»0.3″ gradient_direction=»left_to_right» shape_divider_position=»bottom» bg_image_animation=»none» shape_type=»»][vc_column column_padding=»no-extra-padding» column_padding_tablet=»inherit» column_padding_phone=»inherit» column_padding_position=»all» background_color_opacity=»1″ background_hover_color_opacity=»1″ column_shadow=»none» column_border_radius=»none» column_link_target=»_self» gradient_direction=»left_to_right» overlay_strength=»0.3″ width=»1/6″ tablet_width_inherit=»default» tablet_text_alignment=»default» phone_text_alignment=»default» column_border_width=»none» column_border_style=»solid» bg_image_animation=»none»][/vc_column][vc_column column_padding=»no-extra-padding» column_padding_tablet=»inherit» column_padding_phone=»inherit» column_padding_position=»all» background_color_opacity=»1″ background_hover_color_opacity=»1″ column_shadow=»none» column_border_radius=»none» column_link_target=»_self» gradient_direction=»left_to_right» overlay_strength=»0.3″ width=»2/3″ tablet_width_inherit=»default» tablet_text_alignment=»default» phone_text_alignment=»default» column_border_width=»none» column_border_style=»solid» bg_image_animation=»none»][vc_column_text el_class=»cos-text-legal»]1. Tractament de dades
Per accedir i / o utilitzar els serveis de Liana és necessari que els usuaris proporcionin prèviament a liana.cat certes dades de caràcter personal. De conformitat amb el que estableix el Reglament General de Protecció de dades, així com a la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades i Garantia dels Drets Digitals, volem comunicar-vos que les dades recollides s’incorporaran a un fitxer registrat en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, del qual és responsable:

Liana
CIF G-66760869
telèfon 900 373 219
E-mail lianadeterritori@gmail.com
Domicili social
Carrer Major, 22
43365 Arbolí (Tarragona)
Espanya

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona al Tom 42149, Foli 174, Full B 401884 amb les finalitats que s’estableixen en cadascun dels formularis de recollida establerts al present lloc web i per poder remetre’ls informació de productes i serveis de la nostra entitat i / o els seus partners fins i tot per mitjà de correu electrònic o similar i poder tractar les dades relatives a la navegació i compres de l’usuari dissociant-los de les seves dades personals, i ens autoritza a que conservem les seves dades per a les finalitats anteriors fins i tot un cop finalitzada la nostra relació en un futur. Així mateix s’informa que un cop dissociades les dades, la informació relativa a hàbits de consum i navegació dels usuaris podrà ser utilitzada per a finalitats estadístiques i / o comercials per part d’Ulabox, SL.

Liana.cat garanteix que ha adoptat les mesures oportunes de seguretat de nivell bàsic en les seves instal·lacions, sistemes i fitxers. Així mateix, liana.cat garanteix la confidencialitat de les Dades Personals i que aquestes no seran cedides a tercers. No obstant això, liana.cat revelarà a les autoritats públiques competents les Dades Personals i qualsevol altra informació que estigui en el seu poder o sigui accessible a través dels seus sistemes i sigui requerida de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables.

En tot cas, l’usuari es compromet a proporcionar informació verídica en relació a les seves dades personals i a mantenir les dades facilitades a Liana actualitzades. L’usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades i de mantenir-les actualitzades, reservant a Ulabox el dret d’excloure dels serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

L’acceptació dels termes i condicions i política de privacitat, lligada a l’ús de qualsevol dels serveis de Liana, implica la teva autorització expressa a favor Liana per a l’enviament d’informació comercial al teu domicili, telèfon mòbil i adreça de correu electrònic. Aquesta autorització comprèn l’enviament de publicitat comercial i publicitària relacionada amb les activitats, productes i serveis de Liana i portals relacionats amb aquesta web. Si vols revocar aquesta autorització, podràs fer-ho de forma fàcil i gratuïta dirigint la teva petició a lianadeterritori@gmail.com o trucant al número de telèfon 900 373 219, tal com s’indica a l’apartat “2.- Exercici dels drets en matèria de protecció de dades“.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit Liana, Carrer Major, 22 43365 Arbolí (Tarragona),
Espanya o bé enviant un correu electrònic a lianadeterritori@gmail.com
També pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el número de telèfon 900 373 219

La sol·licitud de l’usuari ha de complir el següent contingut mínim legalment establert:

Nom i cognoms.
Fotocòpia del DNI, signatura electrònica o còpia escanejada del DNI.
Petició concreta.
Adreça a efectes de notificacions.
Data i signatura del sol·licitant
Per la pròpia naturalesa del servei i continguts del lloc web, és imprescindible poder remetre als usuaris registrats comunicacions comercials per correu electrònic. Per tant, en cas que es produís la cancel·lació de dades que preveu el paràgraf anterior, això comportarà de manera automàtica la cessació i abandó en la condició d’usuari registrat a Liana

2. Camps de text lliure
Els camps de text lliure que, a disposició de l’usuari registrat, puguin aparèixer al Lloc Web, tenen com a única i exclusiva finalitat el demanar informació per millorar la qualitat dels serveis, especialment el lliurament dels productes adquirits. L’usuari registrat no inclourà, en aquells espais que el lloc web pugui oferir com a «camps de text lliure», cap dada de caràcter personal que pugui ser qualificada dins d’aquelles dades per a les que s’exigeix un nivell de protecció de tipus mitjà o alt , sense previ avís a Liana, segons defineix la normativa vigent (a títol enunciatiu i no limitatiu dades relatives a ideologia, religió, creences, afiliació sindical, salut, origen racial i / o vida sexual).

3. Xarxes socials
Instagram
Liana, té la pàgina a Instagram www.instagram.com/liana_espaideterritori des d’on comparteix notícies, activitats, programes i altres qüestions que puguin ser del seu interès. No cal registrar-se o proporcionar informació personal per veure la nostra pàgina a Instagram.

Si vostè té un compte a Instagram i fa clic a «Seguir» a la pàgina de Liana, vostè pot enviar comentaris o fer clic a «M’agrada» a les entrades individuals. Si vostè comenta o fa clic a «M’agrada» en el contingut de Liana, la seva informació d’identificació personal serà visible per altres usuaris de Instagram, incloent-hi el personal de Liana. La quantitat d’informació personal visible dependrà de la seva pròpia configuració de privacitat a Instagram.

Liana, no recull, utilitza ni revela cap informació sobre els visitants que comenten o fan clic a «M’agrada» a la pàgina de Liana a Instagram. Instagram recol·lecta i reporta informació d’identificació personal sobre les activitats de la pàgina de Liana a Instagram. Aquesta informació està protegida per contrasenya i només està disponible per als administradors de Liana. La política de privacitat de Instagram està disponible a: https://www.instagram.com/legal/privacy/[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=»no-extra-padding» column_padding_tablet=»inherit» column_padding_phone=»inherit» column_padding_position=»all» background_color_opacity=»1″ background_hover_color_opacity=»1″ column_shadow=»none» column_border_radius=»none» column_link_target=»_self» gradient_direction=»left_to_right» overlay_strength=»0.3″ width=»1/6″ tablet_width_inherit=»default» tablet_text_alignment=»default» phone_text_alignment=»default» column_border_width=»none» column_border_style=»solid» bg_image_animation=»none»][/vc_column][/vc_row]