Liana_espai de territori és un projecte de dinamització rural que treballa per la producció local, per les persones i pels projectes vinculats a l’aliment i la cuina sostenible del nostre territori.

Som botiga (física, online i mòbil), comerç de proximitat, degustació, aula, consultoria nutricional, càtering, menjar preparat, mediació cultural, educació, exposició, nucli de socialització, espai de cura i gaudi.

Botiga
i espai degustació

Menjar
per emportar

càterings
personalitzats

Liana
en moviment

Una liana és una planta enfiladissa que creix ramificant-se en vàries direccions proporcionant a la terra la humitat i biomassa necessàries per a la pervivència de l’ecosistema. Hi ha lianes de moltes famílies com la vinya, les tomaqueres, el llúpol, la vidalba, el lligabosc, la vidiella, l’arítjol… Una liana creix sempre buscant la llum i s’entortolliga amb els arbres, roques i altres plantes que l’envolten.

De la mateixa manera volem treballar entortolligant-nos amb les persones i amb els cicles de la natura del nostre territori. Creiem en la importància d’atendre’ns a allò concret, d’escoltar el lloc, de sentir la vibració dels espais i dels paisatges, de la presència i el contacte humà. Som un projecte viu, femení, inclusiu i social.

ENS PROPOSEM

reconnectar pobladors/es, consumidors/es i productor/es creant una xarxa que afavoreixi el desenvolupament de les microiniciatives empresarials i el benestar dels nuclis rurals.

ENTENEM COM A TERRITORI

al qual ens vinculem la zona que comprèn les Muntanyes de Prades, la Conca i el Priorat i les comarques de la Catalunya sud, concretament el que era la “Siurana” abans de la reconquesta: les terres que abracen tot el territori des de la Conca fins a l’Ebre.

ENS ALIEM

amb projectes sostenibles, ecològics, artesans i de producció integrada. Busquem crear un teixit humà i de pensament amb una visió diversa i ferma sobre sostenibilitat, consum responsable, comerç just i economia social.